2016 Zomerfotowedstrijd EuroVelo 15 - Rijnfietsroute 2016 Zomerfotowedstrijd EuroVelo 15 - Rijnfietsroute 2016 Zomerfotowedstrijd EuroVelo 15 - Rijnfietsroute 2016 Zomerfotowedstrijd EuroVelo 15 - Rijnfietsroute 2016 Zomerfotowedstrijd EuroVelo 15 - Rijnfietsroute 2016 Zomerfotowedstrijd EuroVelo 15 - Rijnfietsroute 2016 Zomerfotowedstrijd EuroVelo 15 - Rijnfietsroute 2016 Zomerfotowedstrijd EuroVelo 15 - Rijnfietsroute

2016 Zomerfotowedstrijd EuroVelo 15 - Rijnfietsroute

Je wordt beloond om de mooiste foto van je fietsvakantie op Facebook te delen! Wie de meest gedeelde foto heeft, wint een geweldig pakket van een 8 dagen/7 nachten lange fietstocht langs een prachtig stukje van de EuroVelo 15 Rijnfietsroute. Het pakket heeft een waarde van ten minste €600. Volg de instructies hieronder om deel te nemen.

EuroVelo 15 Zomerfotowedstrijd

De EuroVelo 15 – Rijnfietsroute is één van de beste en volledig gecertifieerde EuroVelo routes. Iedereen zou de kans moeten krijgen om deze fietsroute uit te testen tijdens de beste fietsvakantie ooit! Grijp nu jouw kans!

Deelnemen is heel gemakkelijk! Volg deze stappen:

1) Stuur je mooiste fietsvakantiefoto naar eurovelo@ecf.com (vermeld je voornaam, naam en bevestig dat je de publicatierechten van de foto hebt)

2) Wij plaatsen de foto op de officiële EuroVelo 15 – Rhine Cycle Route Facebook.

3) De meest gedeelde/gelikte foto krijgt een 8 dagen / 7 nachten fietstochtpakket langs een prachtig stukje van de EuroVelo 15 - Rijnfietsroute.

De fotowedstrijd vindt plaats tussen 13 juli en 5 augustus om 11u (‘s ochtends). De winnaar zal bekendgemaakt worden op 8 augustus. Het pakket kan opgenomen worden tot September 2017. Vragen over de fotowedstrijd? contacteer eurovelo@ecf.com 

Disclaimer: De persoon die de foto instuurt geeft toestemming aan de European Cyclists´ Federation (ECF) om de foto te publiceren op sociale media en publicaties voor andere non-profit doeleinden. De persoon die de foto instuurt verklaart de eigenaar en van de foto te zijn en van de fotorechten die gedeeld worden met ECF. ECF behoudt het recht elke foto die niet in lijn ligt met de doestelling van de wedstrijd of die ongepast is te diskwalificeren. Twijfel over de manier waarop een foto likes en shares verzameld warden (zoals ‘like kopen’) heeft ook diskwalificatie tot gevolg.